WANNEER WORDT MIJN ARTIKEL VERZONDEN?

● Al onze Alkalisch Conditie Water-artikelen worden op afroep verzonden (wat betekent dat we de orders gereed maken, zodra er bestellingen binnenkomen).
● We zullen je per e-mail op de hoogte stellen wanneer jouw artikel is verzonden.

HOE WERKT DE GRATIS VERZENDING?

● Alle pakketten met een waarde boven € 50 worden gratis verzonden binnen Nederland en België.

WANNEER KRIJG IK MIJN ARTIKEL?

● Conditie Water hanteert een levertijd van 24 uur, maar bij grote drukte en vraag kan het zijn dat artikelen pas na enkele werkdagen bezorgd worden.

● Heb je na deze tijd nog niks ontvangen? Neem dan contact op met onze Klantenservice.

● Voor alle internationale bestellingen geldt een levertijd van maximaal .

VERZENDEN JULLIE OOK BUITEN NEDERLAND?

● Vooralsnog ligt de focus van Conditie Water alleen op Nederland en België. Indien er echter interesse is om een artikel internationaal te verzenden, dan is dat binnen de EU mogelijk. Stuur bij interesse voor internationaal verzenden een e-mail naar onze klantenservice en dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor internationale verzending.
● Let op: bestellingen die buiten Nederland worden verzonden, kunnen onderworpen zijn aan invoerbelastingen, douanerechten en kosten die worden geheven door het land van bestemming. De ontvanger van een internationale zending kan onderworpen zijn aan dergelijke invoerbelastingen, douanerechten en kosten, die worden geheven zodra een zending het land van de ontvanger bereikt. Extra kosten voor inklaring moeten worden voldaan door de ontvanger; Conditie Water heeft geen controle over deze kosten, noch kan Conditie Water voorspellen wat deze kosten zijn.
● Het douanebeleid verschilt sterk van land tot land; Neem voor meer informatie contact op met jouw lokale douanekantoor. Wanneer inklaringsprocedures vereist zijn, kan dit vertragingen veroorzaken die verder gaan dan onze oorspronkelijke leveringsschattingen.

WAAR KOMEN MIJN ARTIKELEN VANDAAN?

● Ons hoofdkantoor bevindt zich in Nederland.

WORDEN MIJN ARTIKELEN IN EEN PAKKET VERZONDEN?

● Om logistieke redenen worden artikelen in dezelfde aankoop soms in afzonderlijke pakketten verzonden, zelfs als je een gecombineerde verzending hebt opgegeven. Houd hier rekening mee bij het ontvangen van je zendingen.