Alkalisch Conditie Water

Het op dagelijkse basis drinken van voldoende water is van vitaal belang voor onze gezondheid.

Water vervoert voedingsstoffen naar de cellen, helpt bij de spijsvertering, spoelt gifstoffen weg, helpt hoofdpijn en vermoeidheid te voorkomen en kan zelfs helpen bij gewichtsverlies of het behouden van een bepaald gewicht.

Onze lichamen bestaan tot 75% uit water en goed gehydrateerd blijven is van cruciaal belang voor onze optimale gezondheid en overleving.

Alkalisch Conditie Water vindt dat iedereen een mogelijkheid moet hebben om iets aan hun gezondheid te kunnen doen.

“water is the way of life”

Conditie Water is opgericht door een groep jonge ondernemers die optimale gezondheid hoog in het vaandel hebben staan. Naast het feit dat wij fanatieke sporters zijn, houden wij ons ook dagelijks bezig met gezonde voeding en een gezonde levensstijl.

Op een gegeven moment wilden wij iets gaan doen voor onze medemens. Wij merkten dat veel mensen in onze omgeving kampten met jarenlange gezondheidsklachten en zich dagelijks niet goed voelden. Het helpen van andere mensen bij het verbeteren van hun gezondheid, gaf ons veel voldoening.

We zochten iets wat mensen dagelijks, snel en eenvoudig kunnen innemen. Zonder moeite en het moet ook nog eens een prettige ervaring zijn. Een goed en gedegen onderzoek leidde ons naar een van de primaire levensbehoeften: Water. Maar niet zomaar water: Alkalisch water.

Gezond drinkwater is uitermate belangrijk en van vitaal belang voor een optimale gezondheid. Het levert zuurstof en belangrijke voedingsstoffen aan onze cellen. Het geeft meer energie en zorgt voor de afvoer van gif- en afvalstoffen. Wij bestaan tenslotte zelf voor een groot deel uit water.

Met behulp van de nieuwste en meest innovatie technieken begonnen wij aan de productie van alkalisch water. Hierbij reinigen wij gewoon kraanwater diep en ioniseren wij het ook. Het water wat dan ontstaat wordt ook wel Kangen Water genoemd. ‘Kangen’ betekent in de Japanse taal ‘terug naar de bron’, oftewel water in zijn meest pure vorm. Alkalisch Kangen Water is vele malen gezonder en zuiverder dan kraan- of flessenwater. Het is tevens rijk aan antioxidanten. Tenslotte is Kangen Water micro geclusterd. Dit betekent dat onze cellen het water beter en sneller kunnen opnemen t.o.v. gewoon kraanwater.

Ons Alkalisch Conditie Water is zeer mineraalrijk water met een pH-waarde van tussen de 8,5-9,5 en met een verjongende en helende werking. Alkalisch Conditie Water beschermt tevens tegen verzuring: Het gaat de ophoping van zure afvalstoffen in ons lichaam tegen. Zure afvalstoffen dienen regelmatig en het liefst permanent uit het lichaam verwijderd te worden. Hierna wordt de natuurlijke pH-balans in het lichaam weer hersteld. Veel gezondheidsklachten die mensen ervaren, vinden hun oorsprong in de jarenlange ophoping van zure afvalstoffen in het lichaam. Ziekten en lichamelijke kwaaltjes gedijen namelijk in een zure omgeving.

Alkalisch Conditie Water biedt een optimale bescherming tegen verzuring, verstrekt de botten, vertrekt het immuunsysteem en helpt tevens bij het voorkomen van chronische pijn en ziekte. De zuurbalans in ons lichaam is van nature licht alkalisch en dat bevordert een goede algehele gezondheid. In ons lichaam is oxidatieve schade betrokken bij veel van onze welvaartsziektes. Antioxidanten bestrijden de cel beschadigende en ziektes veroorzakende vrije radicalen in het lichaam!

Alkalisch Conditie Water is ook superideaal voor sporters. Het water zorgt namelijk voor een veel sneller herstel van de spieren na het sporten. Tevens helpt het water bij afvallen.

Alkalisch water komt in de natuur eigenlijk alleen maar voor in enkele bronnen. Wij bieden ons Kangen Water aan in handige en stevige zakken van 5 liter!